Copyright Qode Interactive 2016
Jurist Den haag | Over ons
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Over ons

Chris David

Family advocaat

Chris David is een ervaren Advocaat. Hij loopt al 25 jaar mee in het vak en weet dan ook alle ins en outs van de. Advocatuur. Chris David is inmiddels al 10 jaar erg succesvol werkzaam bij Jurist Den Haag.

Dianna van Dijk

Procureur-generaal

Nadat Dianna van Dijk haar studie rechten op de Radboud universiteit in Nijmegen afrondde, is ze bij Jurist Den Haag komen werken. Dianne richt zich op sociaal zekerheidsrecht. Hierbij kunt u denken aan: WIA,WAO en de ziektewet.

Frank Maas

Advocaat

Frank Maas is een jurist in hart en nieren. Nadat hij zijn studie management Economie en Recht afgerond had, heeft hij veel ervaring in het vakgebied opgedaan. Inmiddels werkt Frans Maas al 5 jaar bij ons.

Jolanda Dijkstra

Advocaat

Jolanda Dijkstra heeft haar diploma gehaald aan de UVA. Jolanda richt zich voornamelijk op strafrecht. Nadat zij 5 jaar voor een groot advocatenkantoor gewerkt had, besloot Jolanda om de uitdaging bij ons aan te gaan.